Achraf Boufra i Rosa Mari Carulla guanyadors de la Cursa del Sant Crist

Més de 230 atletes van participar diumenge en la 36a cursa del Sant Crist, en el que va ser un dels primers actes de la Festa Major. Els recorreguts, de 5 i 10 quilòmetres recuperaven la pujada al santuari en un traçat molt exigent pels corredors però que intentava allunyar-se de les zones més urbanes de la ciutat.

En la categoria de 5km el primer en arribar a la meta va ser Diego Cardoso amb un temps de 15 minuts i 46 segons seguit dels balaguerins Joan Prats i Sergi Nunes. Mari Sanfeliu va ser la primer dona en creuar la meta amb un temps de 20 minuts i 41 segons. En la categoria de 10 km dos atletes de casa van pujar a la part alta del podi, Rosa Mari Carulla per les dones, i el balaguerí Achraf Boufrà pels homes, que va creuar la meta amb un temps de 34 minuts i 23 segons.

L’organització, que també premiava els atletes que aconseguissin batre el rècord de la prova, vol afiançar aquesta competició i assegurava que volen convertir-la en una de les curses destacades de la demarcació de Lleida.