A un pas del campionat de Superdivisió

Victòria del CTT Balaguer Villart Logístic a Mataró que atansa a les de La Noguera una mica més al títol.

Després de la victòria contra el Cartagena el partit al maresme havia de certificar que les vermelles són ara les clares favorites al títol, Tingting, Lan i per aquest partit Claudia Cejas -que substituïa a Biscarri- ho van encarrilar per la via ràpida amb un contundent 4-0.

El primer punt del partit ja va ser una mostra que les de Balaguer no havien anat a perdre el temps a Mataró i Yan Lan va sorprendre a Galia Dvorak amb un ajustat 2-3, Claudia Cejas va repetir resultat al segon punt que l’enfrontava a Catalina Miranda. A partir d’aquí les balaguerines ja van resoldre els partits individuals i el de dobles amb  tres respectius 3-0.

Amb aquest resultat, les de la Noguera es troben situades ara en la segona posició de la classificació, això sí amb un partit menys que l’actual líder L’ UCAM Cartagena. A les murcianes els queda un partit per acabar la temporada de Superdivisió i a les balaguerines dos, tots dos es disputaran els cap de setmana del 14 i 15 de Maig al Pavelló Molí de l’Esquerrà.  Biscarri i companyia en tindran prou guanyant un d’aquests dos encontres per fer-se amb el títol de la Superdivisió femenina i trencar amb l’hegemonia de les universitàries.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.