El Centre d’Interpretació de l’Or del Segre organitza l’activitat ‘A l’estiu, l’or el busquem al riu’

 width=El Centre d’Interpretació de l’Or del Segre de Balaguer organitza de nou durant els mesos de juliol i agost  l’activitat “A l’estiu l’or el busquem al riu”, una proposta única, emocionant i molt divertida  que convida els visitants a viure durant una estona com a autèntics buscadors d’or del Segre en un entorn incomparable.

L’activitat, que té una durada aproximada  de 2 hores, consta d’un taller de recerca d’or a la llera del riu Segre, just davant del Centre d’Interpretació,  on els nous buscadors d’or aprenen a trobar les partícules d’or entre l’arena i les graves del riu. Durant l’activitat s’explica no només la tècnica manual d’extracció d’aquest valuós metall sinó també la seva procedència, usos i propietats i l’entorn social, cultural i natural que envolta la recerca de l’or.

El millor de tot és que tots els participants es podran endur a casa, com a premi de l’esforç i la paciència, les partícules d’or que trobin durant el taller.

Les visites es realitzaran els dimecres a les 11 h i els dissabtes a les 18 h al  preu de 8 € els adults i 5 € els menors de 16 anys, amb reserva prèvia i places limitades.

Si és necessita més informació només cal adreçar-se al telèfon 973 448 668, al correu electrònic ordelsegre@balaguer.cat o al web www.museucn.com.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.