Prop de 650 corredors participen al Cros Intercomarcal de Balaguer

La prova ha estat també classificatòria pel campionat d’Espanya Universitari de cros

El marge del riu Segre en el seu pas per Balaguer ha estat escenari del cros intercomarcal de la capital de la Noguera aquest diumenge. 650 corredors han participat en una prova que ha comptat amb diverses categories des de pollets, nascuts a partir del 2020, fins a veterans. Tot i esperar set centenars de participants des del consell esportiu de la Noguera, organitzadors de l’esdeveniment, es mostren satisfets amb els registres de participació similars als de l’edició passada.

Per primer cop la prova també ha estat campionat de Catalunya universitari. Corredors de diferents universitats de Catalunya han vingut fins a Balaguer per assolir la classificació pels Campionats d’Espanya universitaris de Cros que es disputaran el mes de març a Sòria. Un d’aquests afortunats ha estat l’Unai Pérez un jove navarrès de la Universitat de Lleida que guanyat la prova universitària masculina.

El cros ha comptat amb la col·laboració de diversos clubs esportius de la ciutat i de la comarca que han permès una organització de la prova òptima. Aquesta és la vuitena edició del Cros Intercomarcal de Balaguer.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.