L’art per exercitar la memòria

En el marc del ‘Forma. Espais d’art contemporani’ s’ha realitzat aquesta setmana uns tallers a càrrec de l’artista Iván Candeo

L’art contra l’oblit. Amb aquesta temàtica central de la segona edició del Forma. Espais d’Art contemporani, durant aquesta setmana s’ha realitzat dins del marc de la programació del festival un taller a càrrec de l’artista madrileny Iván Candeo. Aquesta proposta consisteix a exercitar la memòria amb el dibuix de l’obra ‘Àngelus Novus’, pintant-lo en fases i de diferents maneres.

Aquest taller s’ha fet durant dos dies al Casal Lapallavacara amb la participació de l’INS Ciutat de Balaguer i del Servei de Rehabilitació comunitària, i un dia amb els usuaris de la Residència de Sant Domènec. En aquest últim cas, des del centre expliquen que aquesta iniciativa permet als residents poder socialitzar amb més facilitat, potenciar la seva creativitat a més d’exercitar la memòria.

Les activitats i espectacles del Forma continuen en marxa amb una àmplia programació que es donarà per finalitzada el pròxim diumenge 16 d’octubre.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.