Balaguer es mou contra el càncer del 25 al 31 d’octubre

A través de la cursa ‘En Marxa’, que els participants podran fer el dia i hora que vulguin per complir amb les mesures sanitàries

L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) celebra del 25 al 31 d’octubre la cursa En Marxa a Balaguer, que té l’objectiu de recaptar fons per lluitar contra aquesta malaltia. Enguany la prova solidària es farà al llarg de la setmana vinent per complir amb les mesures sanitàries i evitar les aglomeracions de persones. En aquest sentit, els participants podran escollir el dia i hora que vulguin per fer un recorregut de la seva elecció.

Per participar en l’esdeveniment es pot adquirir un dorsal solidari a un preu de 5 euros als punts d’informació de l’AECC, com el que s’ha instal·lat aquest dissabte al matí a la plaça Mercadal, o al web de l’associació. A banda d’això, també es pot col·laborar en la lluita contra el càncer a través d’aportacions solidàries.

Així mateix, l’AECC de Balaguer anima als participants en la prova a dur el dorsal posat i fer-se una fotografia en una pancarta que s’instal·larà a la plaça del Morter i després penjar-la a les xarxes socials amb el hashtag #laCarreraMásLarga i #aecclleida. Les fotografies més originals optaran a recompenses.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.