La Música als Castells arriba aquest dissabte a Balaguer

El concert anirà a càrrec de la soprano Eva Ruiz i la pianista Marta Mesalles davant la façana romànica de la Basílica del Sant Crist

La façana romànica de la Basílica del Sant Crist, al costat del Castell Formós de Balaguer, serà l’escenari aquest proper dissabte d’una nova edició del cicle Música als Castells.
El concert, que començarà a dos quarts de deu del vespre, anirà a càrrec de la soprano Eva Ruiz i de la pianista Marta Mesalles. Des de la Paeria animen a gaudir d’aquesta vetllada cultural que posa en valor i descobreix el patrimoni de la ciutat.

Per 30è any consecutiu, la ciutat forma part d’aquest cicle musical promogut per la Fundació Castells Culturals de Catalunya que té com a objectiu promocionar la cultura a més de donar a conèixer els castells medievals per ajudar a conservar-los, rehabilitar-los i sostenir-los econòmicament.
Per la Paeria es tracta d’un cicle totalment consolidat amb aquesta 30a edició i de cara l’any vinent s’estudia recuperar la ubicació original, dins del Castell Formós, aprofitant les obres de museïtzació i d’adequació de l’espai que començaran aquesta tardor.

Les entrades anticipades es poden comprar a l’Oficina de Turisme de Balaguer o el mateix dia del concert.


Informa: Carla Vilaseca

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.