Fira Q tanca portes amb èxit de participació

L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal i el director dels serveis Territorials d’Empresa i Coneixement a Lleida, Ramon Alturo, acompanyats de les autoritats comarcals i provincials van ser els encarregats de fer l’acte de cloenda de Fira Q. Els representants institucionals van intercanviar impressions amb els expositors minuts abans de tancar les portes de la 7 edició d’aquesta fira.

Satisfacció generalitzada en una tipologia de fira que segons el propi director del serveis territorials cada cop està més sol·licitada i que ha esdevingut cabdal per la salut dels negocis en els darrers anys.

Una de les principals de la Fira d’enguany va ser la nova  distribució d’espais que en general va tenir una bona acceptació tot i que el consistori ja ha manifestat la voluntat de continuar-hi treballant per tal de millorar la visibilitat de tots els participants.

Milers de visitants van passar pel pavelló firal d’inpacsa durant el passat cap de setmana  on hi van exposar 120 negocis de la comarca distribuïts pels espais d’automoció, construcció i habitatge, comerç i serveis, restauració i oci i productes de proximitat. Un cap de setmana on els visitants han pogut gaudir de tallers, demostracions desfilades de moda i diverses activitats emmarcades dins del programa de Fira Q.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.