Balaguer prepara una nova edició de la setmana cultural: Enamorats de Sant Jordi

 width=

El calendari de l’any 2019 ha volgut que l’endemà de dilluns de pasqua se celebri la Diada de Sant JordiI. Aquest fet ha condicionat, aquest any, les activitats previstes per la setmana cultural de Sant Jordi a Balaguer, traslladant-les totes a partir de la festivitat en motiu del Patró de Catalunya del dimarts dia 23 i fins al diumenge 28 d’abril.

El dimarts 23 d’abril hi ha organitzades diferents activitats durant tot el dia a la ciutat de Balaguer. Teatre amb la companyia Tanaka Teatre i el seu espectacle Un món i un munt de dracs; tallers de creació de roses i dracs a càrrec de l’àrea d’ocupació de l’ajuntament de Balaguer i l’Associació Reintegra; signatura de llibres d’autors locals i tallers infantils, iniciatives de l’Associació de Comerciants de Balaguer (ACB); ballada de sardanes a càrrec de la Colla Sardanista Santa Maria de les Franqueses a proposta de l’Associació de Comerciants de C/ Major i d’Avall; lliurament dels premis literaris de Sant Jordi a la Sala d’Actes de l’Ajuntament; dansa amb actuacions a la plaça del Mercadal a càrrec de diferents entitats i associacions locals en motiu del Dia Internacional de Dansa; i música a càrrec de l’Escola Municipal de Música de Balaguer, amb la participació del grup de batukada.

El dimecres dia 24 d’abril a les 20 h tindrà lloc la presentació del llibre A cop d’humor (o no) de l’il·lustrador Ermengol Tolsa-Badia, amb pròleg del president a l’exili de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont.

El divendres dia 26 d’abril estan programades dues activitats, una al Casal de la Gent Gran de Balaguer amb tot un seguit d’activitats organitzades per l’Associació Gent Gran La Noguera i, l’altra, a les 20 h al Casal Cívic del C/ del Miracle, amb el Concert de Carolina Blàvia, presentant el seu darrer treball “Destino Meu”, acompanyada al piano per Xavi Monge i al violí per Mariona Montagut. El preu de l’entrada és de 5 €.

Finalment, el diumenge 28 d’abril a partir de les 10 h tindrà lloc la matina sardanista a l’esplanada del Sant Crist i organitzada per la Colla Sardanista Sta. Maria de les Franqueses.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.