400 persones a la 14a Trobada de la Gent Gran de Térmens

Unes 400 persones van assistir aquest dissabte a la 14a edició de la Trobada de Gent Gran de la Noguera que enguany es va celebrar a Térmens. Un trobada lúdica i oberta que va iniciar-se amb una xerrada sobre l’envelliment actiu i que té com a objectiu donar a conèixer entre la gent gran els serveis que s’ofereixen al Consell Comarcal en l’àmbit de Serveis Socials.

Des dels Serveis Socials del Consell Comarcal busquen que tota la gent gran de la comarca tingui una vellesa activa i per això promocionen diverses activitats.

L’Associació de Pensionistes i Jubilats Sant Sebastià de Térmens va col·laborar amb l’organització de la trobada, de la que en feien una valoració molt positiva.

La jornada va continuar amb el bateig dels nous gegants comarcals, la Trini i el Catxipanda, que van ser apadrinats pels gegants de Penelles i van desfilar fins a la plaça de l’Ajuntament on van ser batejats. Els nous gegants han estat impulsats per l’Associació Lo Morter que vol promocionar la cuina catalana i va ser el cuiner Josep Maria Morell qui va presentar la iniciativa davant dels assistents.

La jornada va finalitzar amb un dinar popular i un espectacle d’animació.


Informa: Carla Vilaseca

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.