Dos equips del Club Escacs Balaguer campions de les seves respctives lligues

 width=

El primer equip del Club d’Escacs Balaguer ha quedat campió de la màxima categoria províncial de Lleida (categoria preferent), temporada 2019, després de no perdre ni una sola ronda de les disputades i aconseguint 8,5 punts dels 9 possibles. L’equip està format per jugadors sèniors i per algunes de les joves promeses del club. Durant la competició, iniciada el passat mes de gener, s’ha disputat partides de 90′ + 30″ per cada jugador, a la sala de conferències del pavelló Inpacsa i a les diferents seus dels clubs de la província de manera alternativa.

Amb aquest triomf, el C.E. Balaguer “A” ha aconseguit l’ascens a la Segona Divisió Catalana, de manera que la temporada vinent jugarà amb equips de la resta de Catalunya. També com a campió de Lleida, s’ha guanyat el dret de jugar les finals del Campionat Preferent de Catalunya, en les que s’enfrontarà amb els campions de les diferents províncies catalanes, per tal d’aconseguir el Campionat Preferent català.

Per altra banda el C.E. Balaguer B, format pels joves jugadors del club, també ha aconseguit guanyar el campionat de la 3era categoria províncial d’aquesta temporada, després d’aconseguir 5 victòries, 1 empat i 1 derrota en les 7 rondes disputades; l’equip de 4 jugadors ha anat rotant els seus components, tots formats a l’Escola d’Escacs del club, de manera que han arribat a jugar alguna ronda fins a 13 joves escaquistes de Balaguer i rodalies. Amb aquest campionat tambè s’aconsegueix l’ascens per jugar a la segona categoria províncial la próxima temporada. Aquest èxit del segon equip del club s’afegeix al primer lloc en 3era categoria aconseguit a la Copa Catalana d’Escacs, Fase Lleida; de manera que el pròxim 05 de maig es disputarà la Fase Final Catalana a Salitja (Girona), on s’enfrontarà a equips de la resta de Catalunya per tal de quedar campions de Copa Catalana de la seva categoria.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.