La festa solidària “Posa’t la gorra Balaguer” recapta més de 90.000 euros

La festa del “Posa’t la gorraBalaguer 2018”, que va acollir un seguit d’accions de sensibilització i recaptació en pro del càncer infantil i juvenil, va aconseguir, aquest cap de setmana,una de les majors mobilitzacions de la història recent de la nostra ciutat.

La festa va iniciar-se el dissabte dia  5 amb LA NIT DELS FAMOSOS,  amb una gran assistència de públic de totes les edats que van gaudir d’un espectacle que combinava l’actuació de diferents artistes del món del cant, de l’humor, de la màgia, de la música…i amb un sorteig  d’uns cent-cinquantaregals lliurats per famosos de diferents àmbits: clubs i esportistes espanyols i estrangers, musics,  pintors, escriptors… que havien ofert a l’organització objectes personals signats per poder aconseguir una millorrecaptació.

El diumenge dia 6 a les 10 del matí, es va ferla cursa/caminada solidària amb una inscripció  al voltant de les 6.000 persones, totes elles amb la seva gorra i samarreta comprada el mateix dia o uns dies abans. A partir de les 11 va iniciar-se  la 3a FIRA DELS SOMNIS, un espai obert i gratuït on es dóna tot i no es ven res. Uns 350 voluntaris van oferir als infants i joves  130 activitats lúdiques  i educatives que s’agrupaven per espais: equitació, falconeria, quads, esports, tallers de manualitats, de ciències, jocs populars, actuacions musicals, manifestacions de cultura popular, balls i un llarg etcètera.

En aquesta fira, amb una assistència superior a les 10.000 persones, hi destacaven com a llocs singulars el bosc dels somnis, un espai  on tots els escolars i avis  de la Noguera hi van expressar la seva sensibilitat artística i humana mitjançant materials reciclats,i el passeig dels Pobles on 16 municipis de les Terres de Lleida promocionaven els seus atractius i on les seves associacions van oferir als infants les seves particularitats i potencialitats.

La diada es va acabar amb un dinar solidari, un sorteig de regals oferts pels comerços i un ball fi de festa amenitzat per un conjunt orquestral. Cal destacar la col·laboració de més de setanta empreses,que amb unes subvencions pactades, van ser promocionades mitjançant unes pancartes, que aquest any van ser penjades a les baranes del pont nou, donat que la riuada no va permetrefer el mur de la generositat a l’entorn del riu Segre. Des de l’organització volem expressar el nostre agraïment als voluntaris, monitors, col·laboradors i públic en general,perquè gràcies a tots ells, hem pogut superar les 7.000 gorres venudes ifer una recaptació provisional que s’atansa als 90.000 euros.

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.