200 persones participen a la Cursa del sucre de Menàrguens

La prova arriba a la desena edició entre les modalitats de 5, 10 km i la caminada popular

El diumenge al matí es va celebrar la desena edició de la Cursa del sucre a Menàrguens, una cursa que comptava amb dues distàncies, de 5 i 10 kilòmetres, i amb l’opció també de poder realitzar la distancia de 7 kilòmetres en forma de caminada popular.

En la cursa de 10km, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Juanma Fernandez Hornero (Finques Prats runners) amb un temps total de 34.17, seguit de Bernat Julià Morera (Avinent Manresa) amb un temps de 37.02 i en el tercer lloc l’independent Marc Collado Catalán amb un temps total de 37.09. En l’apartat femení Elisa Lladós Català (Clos Pons thai runners) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 43.42, seguida de Toni Hermoso Pua (Maratonians del Segre) amb 46.25 i de Laura Fernandez Cambara (Duscholux) en tercer lloc amb un temps de 47.18.

En la cursa de 5km, en l’apartat masculí s’ha proclamat campió Jose do Prado Rosa (AA Xafatolls) amb un temps total de 17.52, seguit de Victor Cuenca Forcada (AA Xafatolls) amb un temps de 18.18 i en el tercer lloc Josep Cuenca Forcada (AA Xafatolls) amb un temps total de 18.26. En l’apartat femení Laura Pallejà Figueras (Runner’s Balaguer) s’ha proclamat campiona amb un temps total de 20.46, seguida d’Antonia Argiles Romero (Clos Pons thai runners) amb 21.58 i Maria Tiscar Ramos Gazquez (Plabike) en tercer lloc amb un temps de 21.58.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.