200 esportistes amb discapacitat intel·lectual participaran al XXIII Campionat Territorial de Bàsquet a Balaguer

presentacio acell
Uns 200 esportistes amb discapacitat intel·lectual participaran el proper 8 de febrer a Balaguer al XXIII Campionat Territorial de Bàsquet de la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL).  És el setè any consecutiu que Balaguer acollirà aquesta prova.
Segons ha explicat el coordinador territorial de l’Acell, Àlvaro Terreros, hi prendran part 10 clubs: Acudam de Mollerussa, Llar Sant Josep de Lleida, Alba de Tàrrega, Aspros de Lleida, Sant Joan de Déu d’Almacelles, l’Estel de Balaguer, Salvador Seguí de Lleida, Apromi-Talma, Ascolvall-Down Lleida i Special Olympics d’Andorra.
El campionat es dividirà en dues categories: una competició amb reglament Fiba i una altra de proves individuals i adaptades. Així mateix, dins de cadascuna hi haurà tres nivells, adaptats a les capacitats dels participants.
L’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, ha felicitat els organitzadors i l’associació L’Estel per tirar endavant aquesta activitat, que “vincula esport, col·laboració, companyonia i integració”. Així mateix, ha lloat el treball i voluntat dels esportistes per millorar dia a dia, “una feina que dóna els seus fruits en competicions com els Special Olympics, amb molt bons resultats per als atletes de la demarcació”.
Aquest matí, Roigé; Terreros; el regidor d’Esports, Guifré Ricart; el president del Club de Bàsquet Balaguer, Antoni Cudós; el membre de la junta de la Federació ACELL Lleida i Special Olympics Espanya, Josep Ramon Pijoan; la responsable esportiva de l’Estel i delegada territorial de la Federació ACELL Lleida, Anna Pàmies, i diversos atletes d’aquesta entitat, han participat a la presentació del campionat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.