El 1r Concurs de Comparses, protagonista del dissabte de Carnestoltes a Balaguer

Poc després de les 6 de la tarda d’aquest dissabte Balaguer donava el tret de sortida al cap de setmana més poca solta de l’any amb el Carnestoltes del Congre. Desenes de persones en una gran rua que ha recorregut el passeig de l’Estació des de la plaça de la Sardana fins la plaça Mercadal han estat les veritables protagonistes de la festa més divertida de l’any.

El cor del centre històric de la capital de la Noguera ha vibrat amb una gran festa i animació. L’Ajuntament de Balaguer ha apostat fer un gir a la rua de dissabte de Carnestoltes amb una activitat per a tots els públics i el primer concurs de comparses que ha comptat amb la participació de 7 grups que han demostrat el seu talent sobre l’escenari. El consistori molt content amb la resposta de la ciutadania espera poder continuar amb la iniciativa en els propers anys.

El guanyador d’aquest primer concurs de comparses i premiat amb 500 euros ha estat l’Esplai Gaspar de Portolà.

La festa continua a la nit amb el Ball de Disfresses al pavelló Molí de l’Esquerra en una festa que compta amb la col·laboració i participació de l’associació Joves Balaguer. Hi actuaran el grup de versions Band The Cool i dj. També hi haurà concurs de disfresses en modalitat individual i parella.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.