1món.cat: Harpia Balaguer 2016

Som a la Festa de l’Harpia de Balaguer per parlar de la importància del municipi durant l’època medieval amb la historiadora Carme Alòs, directora del Museu de la Noguera. Entrevistem Irene Cruz i Lorena Gonzàlez, responsables de l’organització de la Festa de l’Harpia, i l’alcalde de municipi, Jordi Ignasi Vidal. Veiem també com és el mercat setmanal de Balaguer, amb més d’un centenar de parades i 800 anys d’història. Coneixem les properes cites culturals de la comarca, veiem el ball de l’harpia (l’animal mitològic que dóna nom a la festa) i des del campament medieval revivim diferents oficis de l’època…

Connectem també amb Mollet del Vallès per conèixer de prop la XXXII Fira d’Artesans de Mollet del Vallès, amb Vallès Visió.

I estrenem noves seccions, ‘El servei de recollida de rampoines anònimes’, en què el reporter de Canal Terrassa, Oriol Carreras, conversa amb veïns d’un municipi per recollir aquells objectes curiosos que no fan servir. I els aficionats a la cuina que s’han fet un lloc a les xarxes socials ens parlaran als ‘Foodies’ de les propietats d’un producte fresc i de temporada. Amb la Sara Barrera i el seu ‘El Tutorial’ aprendrem a fer un autèntic vestit medieval.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.