1a Trobada d’Infants i Famílies del Servei d’Intervenció Socioeducativa a Penelles

L’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera a través del Servei d’Intervenció Socioeducativa i amb la col•laboració de l’Ajuntament de Penelles, va organitzar el passat 29 de juny la 1a Trobada d’Infants i Famílies del SIS a Penelles. Aquesta trobada tenia com a finalitat oferir eines de relació i participació comunitària a les famílies usuàries del Servei d’Intervenció Socioeducativa de la Noguera.
La trobada va ser tot un èxit, segons l’organització. El programa preveia un joc de pistes per equips pels murals del GAR-GAR i un dinar conjunt. Es va comptar amb la participació d’unes cinquanta persones entre famílies, professionals de Serveis Socials i del SIS, i segons els organitzadors es van complir tots els objectius marcats: diversió, participació, interrelació, etc.
Des del SIS es considera que realitzar aquesta activitat a Penelles ha estat molt interessant, ja que ha permès desenvolupar activitats lúdiques i educatives en un entorn rural centrat en l’expressió artística, i alhora ha estat un exemple d’activitat familiar a realitzar al territori de la Noguera.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.