15 famílies podran accedir a un lloguer social ofert per l’Ajuntament

Després de diverses problemàtiques amb les famílies de l’edifici situat al número 21 de la carretera de Camarasa, l’Ajuntament de Balaguer conjuntament amb l’entitat bancària Bankia, propietària dels pisos, la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Generalitat de Catalunya han aconseguit que l’entitat s’avingui a negociar de manera que els habitatges se cedeixin a l’Ajuntament i aquest els gestioni a través de la borsa d’habitatges socials de lloguer.

Gràcies a aquesta cessió, s’ha evitat el desnonament previst per al proper 16 de novembre de la majoria de famílies que habiten aquest bloc de pisos.

A més a més, des de l’Ajuntament s’està treballant en l’arranjament de dos pisos de titularitat municipal, al carrer Sant Pere i carrer Cadena en el marc del programa “Enfeina’t” del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, que se sumaran a la borsa de lloguer social.

A través de la participació del consistori en aquest programa, que ja s’ha sol·licitat per a l’any vinent, s’aconsegueix fomentar la contractació laboral temporal i habilitar immobles que estan en desús per al lloguer social.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.