Vinyet Solans es classifica per jugar el proper Torneig Estatal de Tennis Taula

Vinyet Solans, jugadora alevina del CTT Balaguer

El passat cap de setmana 6, 7 i 8 de Desembre es va disputar el Torneo Nacional Classificatorio de tennis taula a Alcobendas, Madrid. Vinyet Solans jugadora del CTT Balaguer va proclamar-se campiona de l’esmentat torneig sense cedir cap set al llarg dels dos dies de competició. A la final es va imposar a la jugadora de Tenis de mesa Avilés Sheila Fernández, per 3-1, remuntant el 0-1 inicial.

D’aquesta manera el CTT Balaguer podrà comptar amb les seves dues jugadores alevines, Gemma Lladonosa i Vinyet Solans en el campionat Estatal que tindrà lloc a Valladolid el darrer cap de setmana de febrer i on es trobaran les 32 millors jugadores de la categoria a nivell estatal.