El Balaguer Villart Logísitic culmina la seva millor temporada amb un bronze als Campionats d’Espanya

Balaguer Villart Logístic (Foto: CTT Balaguer)

El Balaguer Villart Logístic va obtenir una meritòria medalla de bronze en la seva primera participació al Campionat d’Espanya (l’anomenada Copa de la Reina) que es va celebrar a Antequera (Málaga) els passats 21 i 22 de juny.

L’equip balagerí format per Tingting Wang, Yan Lan Li, Anna Biscarri i Clàudia Cejas es van imposar en quarts de final al Peralto Salud Linares per 3 a 1. En semifinals no van tenir sort en els aparellaments i van caure per un ajustat 2 a 3 davant davant l’equip que, finalment, acabaria obtenint el campionat, el Fotoprix Vic, que va guanyar en la final al que es presentava com a favorit, l’UCAM Cartagena, per 3 a 1.

A destacar novament la impressionant actuació de la jugadora del Balaguer Villart Logístic Tingting Wang, que va guanyar tots els partits que va disputar.

Amb aquest nou i històric èxit el Balaguer Villart Logístic tanca finalment la temporada 2013/2014, la més brillant de totes les quatre que porta competint a la màxima categoria del tennis taula espanyol, disposat a seguir fent història la temporada vinent i a assolir nous reptes esportius per a Balaguer.