Waterpolo per aficionats a la piscina municipal de Balaguer

Els dilluns dimarts i dijous, a partir de les 21 del vespre, a la piscina de Balaguer, el waterpolo pren el protagonisme. Una quinzena de jugadores i jugadors d’aquest esport aquàtic es reuneixen per entrenar un disciplina poc concorreguda a la ciutat i al territori lleidatà. Fa prop de 10 dies aquests jugadors van disputar el seu primer partit amistós davant l’ Igualada després de cinc anys d’entrenar-se  gairebé en l’anonimat.

Jesús Burgés és un dels impulsors d’aquest equip, ell ja practicava el waterpolo a la capital de la Noguera fa prop de 15 anys, després de quedar-se gairebé sense companys d’entrenament l’oportunitat de fer ressorgir el Waterpolo a la piscina de Balaguer va aparèixer amb les classes d’educació Física que els instituts de la ciutat realitzen a la piscina municipal,  va ser llavors quan el waterpolo va sortir de l’ostracisme a la ciutat de Balaguer. Tot i no competir a nivell federat els entrenaments d’aquest equip són totalment rigorosos i enfocats per fer un equip competitiu.

Ara però, des de l’equip miren de fer un pas més i intentar federar l’equip.  Per assolir aquest objectiu no  descarten buscar complicitats amb altres ciutats de la província amb més pedigrí al món del waterpolo Mentrestant no arriba aquest moment la piscina de Balaguer continuarà amb els entrenaments i mirant de fer gran la família del waterpolo balaguerí tal i com afirma Jordi Gregori integrant de l’equip…una família que amb el temps, vol ser més nombrosa


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.