La Villart Mitja Marató arriba a la seva 31a edició el 17 de febrer

Balaguer celebrarà la 31a edició de la Villart Mitja Marató el pròxim 17 de febrer. La prova comptarà amb diferents recorreguts de 5km, 10 i 21km tal i com s’ha realitzat en els darrers anys. Durnat la presentació des de l’organització de la cursa, El Club esportiu Runner’s Balaguer, han explicat que repeteixen la fórmula dels anys anteriors degut a la bona acollida que te la prova i que li ha permès ser considerada una de les millors mitges marató de Catalunya.

Les proves formaran part de les lliga de Ponent en el cas de les curses de 5 i 10 km i donarà el tret de sortida a la lliga de mitges en el cas de la distància llarga.

En un principi la organització havia previst tancar les inscripcions en un màxim de 600 corredors però a falta de 10 de dies per la prova i vista la bona acollida que està tenint des de l’equip organitzatiu han decidit ampliar el topall de participants de la cursa.

Des de l’Ajuntament, col·laboradors de la prova, s’han mostrat satisfets de que Balaguer torni a ser l’escenari d’una prova esportiva amb tanta participació

En total es repartiran 80 premis amb un incentiu de 250 euros per qui superi la millor marca del la prova que actualment ostenta Abderrahim El Jaafari amb un temps d’ una hora i 4 minuts. Per participar a la cursa els atletes es poden inscriure a la web  runners.cat o la web Iter5.


Informa: Sílvia Camell

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.