L’escola Vedruna Balaguer participarà al Chromecamp de la fundació Vedruna Catalunya Educació al CaixaForum

L’Escola Vedruna Balaguer participarà aquest dissabte, dia 16, al Chromecamp 2019. Aquesta és una iniciativa de la xarxa d’escoles de la fundació Vedruna Catalunya Educació, amb la col·laboració de CaixaForum i altres entitats vinculades al sector educatiu. L’esdeveniment tindrà lloc al CaixaForum de Barcelona, en una jornada matinal de formació adreçada al professorat i amb una característica particular: s’inverteixen els rols. Així, nens i nenes i nois i noies (des de P5 fins a secundària) mostraran a docents com la tecnologia els ha acompanyat en el procés d’aprenentatge i són precisament tots ells que es converteixen en els grans protagonistes. La iniciativa, sorgida d’un grup d’alumnes i docents, vol ser una manera de reflexionar a l’entorn dels aprenentatges que avui  desenvolupem a les aules, de compartir coneixement i, sobretot, de donar protagonisme als alumnes.

La finalitat és compartir amb tota la comunitat educativa tot allò que han pogut desenvolupar a les aules després de la implementació dels chromebooks com a eina habitual de treball.

D’aquesta manera es mostraran més de 70 activitats repartides en modalitats diferents: elevator pitch, workshops, shows i experiences.

Hi haurà, per tant, aules on es desenvoluparan tallers específics que mostraran als docents com emprar diferents eines, un espai amb taules d’experiències, una sala, on els alumnes comunicaran projectes d’èxit en format “pitch” i un auditori on es representaran espectacles vinculats a les STEAM. Gamificació, Programació, Robòtica Educativa, Realitat Augmentada, Realitat Virtual, Disseny i impressió 3D són alguns dels conceptes, entre molts d’altres, que seran presents rere les experiències presentades. També s’hi podran veure projectes que han estat guardonats en convocatòries adreçades al sector educatiu ( Mobile Learning Awards , App Awards , Baldiri Reixach o Premi TIC de la FECC entre d’altres).


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.