El proper dia 10 tenim una oportunitat per aclarir, una mica més, el panorama. Em sembla obligatori votar alguna de les tres opcions independentistes que es presenten.

No crec que cap català en ple domini de les seves facultats pugui votar alguna altra cosa.

El partits espanyolistes, tots ells sense excepció, han amenaçat amb el 155, el tancament de TV3, el control de l’Ensenyament, l’escanyament de tota acció comercial exterior, l’empresonament dels MHPs Puigdemont i Torra i la il·legalització dels partits independentistes.

Es a dir tots ells han promès escanyar Catalunya tant com sigui possible. Aquells d’Unidas podemos, ara que ho dius, només ho acceptarien en cas de força major.

Ara el Gobierno s’ha inventat una llei per la qual podran tancar webs, i  podran interferir qualsevol comunicació per Internet sense cap manament judicial. Ho podran fer lliurement. S’han inventat un parell d’excuses tan ambigües que qualsevol cosa que fem, podrà ser considerada delicte.

Igual que Rússia, Xina i Turquia. Democràcies consolidades.

No crec que calgui tornar a fer un memorial amb les darreres malifetes d’aquest govern, visita reial inclosa. Fa vergonya i tot.

M’agradaria recordar, però,  que molts companys nostres estan a la presó per culpa d’una policia i un estament judicial perfectament franquista.

No podem afluixar gens.

Hem de deixar molt clar que no volem formar part d’un estat tan penós com Espanya. Hem de deixar clar que ens en volem anar.

El diumenge tenim una oportunitat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.