Treball, Afers Socials i Famílies destina 15,8 milions d’euros aquest any a serveis socials a les comarques de Lleida

 width=

Treball, Afers Socials i Famílies destinarà enguany 15,8 milions d’euros a la demarcació de Lleida en matèria de serveis socials, programes sociolaborals i polítiques d’igualtat, que s’emmarquen dins del contracte programa signat pel departament i els ens locals per al període 2017-2019. En aquests tres anys, la conselleria haurà invertit a les comarques lleidatanes més de 46 milions d’euros, dels quals gairebé 14 milions s’hauran destinat a equips bàsics d’atenció social, 9,4 milions a atenció domiciliària, i 5 milions a infància i l’adolescència. Així mateix, entre 2017 i 2019 es preveu la contractació de, com més d’una seixantena de professionals a la demarcació per atendre els serveis socials bàsics, passant de 140 a, com a mínim 206 al final del període, mentre al conjunt de Catalunya el departament preveu contractar-ne més de 850.
Treball, Afers Socials i Famílies preveu destinar enguany 15,8 milions d’euros a la demarcació de Lleida en matèria de serveis socials, programes sociolaborals i polítiques d’igualtat, que s’emmarquen dins del contracte programa signat pel departament i els ens locals per al període 2017-2019. En aquests tres anys, la conselleria haurà invertit a les comarques lleidatanes més de 46 milions d’euros, dels quals gairebé 14 milions s’hauran destinat a equips bàsics d’atenció social, 9,4 milions a atenció domiciliària, i 5 milions a infància i l’adolescència. Així mateix, entre 2017 i 2019 es preveu la contractació de més d’una seixantena de professionals a la demarcació per atendre els serveis socials bàsics, passant de 140 a, com a mínim 206 al final del període, mentre al conjunt de Catalunya el departament preveu contractar-ne més de 850.

Informa: ACN / Foto: ACN Pla mitjà del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani, en la presentació del reforç dels serveis socials a comarques gironines el 9 de novembre de 2018

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.