La travessera de la C-12 suspèn en seguretat segons una auditoria del RACC

La travessera de la C-12 al seu pas per Balaguer ha suspès la 5a auditoria de travesseres que realitzada pel RACC.

La via de Balaguer ha obtingut 43 punts sobre 100 es queda a les portes de l’aprovat, segons l’auditoria, degut als seus paràmetres de seguretat viària i l’alt nombre de vehicles que hi transiten

Precisament aquest punt, durant el passat mes d’octubre, va ser escenari d’un accident que va tallar la circulació d’entrada a la ciutat durant unes hores.

Des de l’Ajuntament de Balaguer  admeten que la travessera te punts perillosos però recorden que la responsabilitat de la via continua sent del departament d’infraestructures i carreteres de la Generalitat de Catalunya.

L’alcalde accidental, Carlos Garcia ha manifestat que un cop completada l’obra de la variant nord, aprovada en els pressupostos de la generalitat del 2017, el consistori valorarà diferents mesures de seguretat ja que llavors sí que passarà a ser una via urbana.

La travessera de Balaguer va ser auditada juntament amb les travesseres de Torroella de Montgrí, Montgat i Gandesa essent la de la capital de la Noguera la tercera pitjor qualificada només per damunt de la de Gandesa. El Racc ha auditat ja 21 tarvesseres catalanes des de l’any 2011

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.