Térmens vol repartir compactadores de plàstic i llaunes per totes les llars del municipi

El municipi de Térmens estudia la possibilitat de repartit compactadores de plàstic i llaunes a totes les llars del poble. L’equip de govern treballa amb la possibilitat d’afegir al pressupost 2019 una partida per tal d’adquirir aquests nous utensilis que haurien de facilitar l’hàbit del reciclatge entre els veïns de la població tal i com ha explicat L’alcaldessa de Térmens i presidenta del consell comarcal, concepció Cañadell. En aquest sentit la població de la Noguera ja va instal·lar fa unes setmanes una mini deixalleria amb l’objectiu de fomentar el reciclatge. Els nou utensilis es repartirien a totes les llars tal i com ha explicat Cañadell que ha admès que la proposta es podria fer extensible a més municipi de la comarca.

Cañadell també ha explicat que des del consistori s’han vist obligats a augmentar la taxa del servei de recollida de residus urbans un 5’18% respecte les tarifes cobrades l’any anterior. L’augment es degut a que el municipi ha superat les tones previstes de residus generades durant l’any 2018.

Des del consistori al igual que des del Consell Comarcal s’espera que amb el nou contracte del servei que s’està implementant en aquestes darreres setmanes d’any i amb les noves mesures per la recollida selectiva el nivell de reciclatge a la comarca augmenti i deixi la cua rànquing de reciclatge que ha ocupat en els darrers anys.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.