Taller de cuina amb microones a Lapallavacara

Una quinzena de persones van participar el passat dissabte en un taller de cuina amb microones. L’activitat forma part dels cursos organitzats a Lapallavacara per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Balaguer. Durant el taller es van explicar i fer demostracions pràctiques de com cuinar usant aquest electrodomèstic, d’ús habitual en molts domicilis per escalfar o descongelar aliments, però que també pot servir per cuinar plats senzills, saludables i econòmics.

A banda de la rapidesa, cuinar amb aquest aparell té altres avantatges com la comoditat de no embrutar tants estris de cuina i un consum elèctric més baix que les plaques o els forns elèctrics.

D’altra banda, des de la regidoria s’impulsen diversos cursos de formació adreçats als joves, donant prioritat a les disciplines amb major demanda entre els beneficiaris i també tenint en compte l’oferta del mercat laboral. Així, actualment, estan obertes les inscripcions per a cursos d’iniciació de pàgines web, iniciació en dibuix assistit per ordinador ‘Autocad’, monitor de menjador i iniciació a la fotografia.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.