S’obre la convocatòria d’ajuts de menjador escolar del curs 2017-2018 a la Noguera

 width=

El dia 8 de maig de 2017 va començar el termini per presentar les sol·licituds d’ajuts individuals de menjador escolar per al proper curs 2017-2018. Poden demanar aquests ajuts els alumnes matriculats en els centres de la Noguera  en 2n cicle d’educació infantil i en ensenyaments obligatoris (des de P3 fins a 4t d’ESO). El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 26 de maig de 2017.

Per sol·licitar-los cal adreçar-se a les treballadores socials dels ajuntaments on s’està empadronat, que recollirà les sol·licituds i la documentació que cal  aportar. Els requisits per ser-ne beneficiari es poden consultar a les bases, publicades al BOP 75, de 19 d’abril de 2017, i també a la web del Consell Comarcal de la Noguera, a l’apartat d’Impresos i documents del Tauler d’anuncis.

El Consell Comarcal de la Noguera ha fet arribar a totes els centres escolars de la Noguera la informació sobre aquesta convocatòria perquè la facin arribar directament a les famílies del centre.

En el curs 2016-2017, 516 alumnes de la Noguera van ser beneficiaris d’aquest ajut, la majoria dels quals va percebre entre el 50% l’import del preu del servei de menjador del seu centre.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.