El Servei d’Intervenció Socioeducativa del Consell Comarcal de la Noguera ha atès 45 infants i adolescents i les seves famílies

 width=

Durant l’any 2018, el Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) dels Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ha atès un total de 45 infants i adolescents i les seves famílies.  El SIS ofereix una atenció social especialitzada i dona suport a les famílies per tal de satisfer les necessitats bàsiques dels seus fills i filles i garantir-los un desenvolupament integral adequat.

El SIS planteja un canvi en l’enfocament tradicional de la intervenció amb infants i adolescents, i considera que la família és un element clau per poder generar canvis i millores en les necessitats dels seus fills i filles. Per aquesta raó, el SIS treballa des de dos vessants: el treball amb infants i adolescents, i el treball amb famílies.

La intervenció es realitza a les instal·lacions del SIS Balaguer i s’atenen infants i adolescents entre 3 i 16 anys, amb els quals es treballa la socialització i l’educació emocional, entre d’altres. Pel que fa a les famílies, s’ofereix una atenció centrada en l’acompanyament individualitzat i el desenvolupament d’una parentalitat positiva.

D’altra banda, aquest mateix servei s’ofereix de manera itinerant a diferents pobles de la comarca.

En un futur, es preveu l’ampliació del servei a infants de 0 a 3 anys i de 16 a 18 anys juntament amb les seves famílies.


Informa: Redacció / Foto: Consell Comarcal de la Noguera

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.