Tot preparat per la 13a edició de la setmana X-Trem

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Balaguer ja té preparat el casal d’esports de setmana santa. Per tretzè any consecutiu el jovent de la ciutat d’edat compresa entre 4 i 16 anys podrà gaudir de les activitats de la setmana x-trem. Els més petits realitzaran activitats plàstiques i manualitat i activitats esportives, pel que fa el grup dels més grans el programa acull activitats més dinàmiques amb esports, tallers a la natura i sortides amb bicicleta.

La setmana x-trem es realitzarà del 26 al 29 de març i a banda de oferir un activitat esportiva idònia per les vacances escolars de setmana santa, també esdevé una activitat que ajuda amb la conciliació familiar tal i com explica la regidora d’esports de Balaguer, Gemma Vilarassau.

En aquest sentit la setmana tindrà un servei d’acollida a partir de les 8 del mati, mitja hora abans de l’inici de les activitats.

La setmana x-trem començarà el dia 26  a dos quarts de nou del matí al pavelló d’Inpacsa. Les inscripcions per aquestes estades lúdic esportives es poden efectuar fins al mateix dia que comencin en cas de que quedin places lliures.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.