Roser Capdevila, padrina de la 4a edició de l’Encontats

Roser Capdevila, il·lustradora i mare de Les Tres Bessones serà la padrina de la quarta edició de l’ Encontats, el Mercat del Conte Infantil de Balaguer que se celebrarà el pròxim 7 d’abril a partir de dos quarts d’11 del matí. Precisament un dels personatges més emblemàtics de la Il·lustradora, La Bruixa Avorrida, és la protagonista del cartell d’aquesta quarta edició del certamen. D’aquesta manera, Capdevila agafa el relleu de Francesc Infante, Frederic Letamendi i Josep Vallverdú padrins de les tres primeres edicions del mercat. Durant la presentació del certamen, Capdevila ha animat a la ciutadania a participar de la jornada i ha remarcat la importància dels llibres pels infants.

Els espectacles, conta contes, tallers  i concursos relacionats amb el món de l’ Encontats  envairan els carrers del centre històric i convertiran Balaguer amb la capital del conte infantil. Una de les principals novetats de la que podran gaudir els visitants serà una caravana de cinema ambulant que s’instal·larà a la Plaça del Pou.

L’organització ha mantingut les activitats fora del dia del mercat com la jornada professional adreçat a col·lectiu de bibliotecaris programada pel dia 3 d’abril i el dia dels il·lustradors programat per la vigília del Mercat.

L’espectacle inaugural de l’edició d’enguany de l’Encontats anirà a càrrec de la Companyia Sim Salabim i al llarg del dia desenes de companyies i narradors amenitzaran i ompliran les zones d’espectacle amb històries per a totes les edats.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.