Resum del 2018 a Balaguer Televisió

Tanquem un nou any. Des de Balaguer Televisió us hem volgut acompanyar durant aquests 365 dies explicant-vos l’actualitat de casa nostra.

Aquest 2018 hem fet costat als nostres clubs i esportistes en els seus millors i pitjors moments. Creuant aigües, muntanyes o deserts han posat el nom de la nostra comarca a les posicions més altes de competicions nacionals, europees i mundials.

Hem vibrat amb la Bèlgica de Robert Martínez, a qui també hem vist emocionat rebent el nomenament de fill predilecte de la ciutat de Balaguer. Hem vist com l’esport es convertia en una crida a la solidaritat i com la ciutadania omplia un any més els carrers recolzant bones causes.

Hem acompanyat als infants i joves de Balaguer i comarca en el seu aprenentatge dins i fora de les aules. Hem conegut nous projectes i reptes i ens em divertit amb ells.

Hem recorregut la comarca de la Noguera gaudint de les seves tradicions. Racons amb encant que es converteixen en punt de parada obligada a casa nostra. Un any de celebracions que han marcat un abans i un després a la comarca, i recuperacions històriques.

Un 2018 marcat per continues reivindicacions polítiques i socials….

Aquest any hem llegit, hem cantat, hem ballat i ens hem impregnat de cultura, història i el patrimoni que ens envolta.

Un 2018 amb noves infraestructures a la ciutat… i als nostres camps.

Hem recuperat la Paeria i altres tradicions que posen en valor la història de Balaguer.

Hem vist el riu Segre tenyit de blanc i amb gran cabal que no han impedit que la ciutat celebrés la seva festa més coneguda arreu del territori.

Hem celebrat la nostra fira, el nostre passat medieval i les tradicions de Festa Major. I en ple Nadal i sobre gel, al cor del nostre centre històric, posem fi a un 2018 en que el nostre únic objectiu ha estat seguir al vostre costant informant de l’actualitat de Balaguer i comarca.

Gràcies per fer-nos confiança. Feliç Any Nou!

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.