El restaurant Cal Xirricló guanya el premi Cartaví 2018

El restaurant Cal Xirricló ha estat guardonat amb el primer premi en la seva categoria als Premis Cartaví que atorga anualment l’Associació Vinícola Catalana. Aquests premis tenen com a principal objectiu distingir els restaurants de Catalunya que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels vins emparats en les 11 denominacions d’origen catalanes.

Des del restaurant ja havien participat l’any 2015 i 2017 en aquests premis aconseguint quedar finalistes. Un any després van decidir participar-hi per tercera vegada oferint una carta renovada i millorada que finalment els ha donat els seus fruits en forma de primera posició en categoria B, la qual està formada per restaurants que ofereixen un menú d’entre 20 i 40 euros.

Aspectes com l’originalitat, la varietat i comercialització dels vins així com l’estètica i el disseny de la carta són alguns dels requisits que valora el jurat dels premis Cartaví. Uns premis que s’organitzen amb la pretensió de fomentar la presència dels vins catalans a les cartes dels restaurants d’arreu de Catalunya.

Així doncs, el reconegut restaurant Cal Xirricló, que compta amb més de seixanta anys d’experiència, ja pot afegir el premi Cartaví a la resta de reconeixements que han rebut al llarg de la seva trajectòria.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.