La Residència Sant Domènec celebra la seva festa d’aniversari

 width=

L´Associació Residència Geriàtrica Sant Domènec ha celebrat, un any més, l´aniversari de la seva fundació (1982 – 2018). Enguany s´ha commemorat el 36è aniversari.

Els residents, són els protagonistes d´aquesta festa d´aniversari.  En ella, no només es commemora l´aniversari de la seva inauguració, sinó que també, es fa un merescut homenatge a alguns residents,  concretament als durant el 2018 han complert o compleixen 80 anys i als residents nouvinguts durant el 2018 majors de 80 anys. En total han estat 20 residents homenatjats durant l’acte. A més d’homenatjar també al resident més antic del centre i de més edat

Els actes han estat presidits pel Sr. Jaume Camarasa i Garcia (President de l´Associació), l’alcalde de Balaguer, Sr. Jordi Ignasi Vidal, la Presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Sra. Concepció Canyadell, el Rector de la Parròquia de Balaguer,Msn. Joan Pujol i resta de membres de la Junta Directiva de l’Associació.

Cal destacar que, un any més, la jornada festiva ha estat un èxit. S´ha obtingut una excel·lent resposta per part de tota la comunitat vinculada a la residència . Aquests amb la seva assistència han volgut manifestar el seu suport als residents i a tot l’equip de professionals del centre, que ofereixen uns serveis amb criteris d’excel·lència avalats per certificats com ISO 9001 i UNE 158101 (certificat de qualitat específic per residències geriàtriques).

Així doncs, a part de ser una jornada festiva ha estat també, un punt de trobada, un any més, entre totes les persones vinculades la residència.


Informa: Redacció

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.