Reconeixement a la centenària balaguerina Montserrat Profitós i Boladeres

 width=L’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha estat l’encarregat de lliurar la Medalla Centenària de la Generalitat a la senyora Montserrat Profitós i Boladeres, veïna de la capital de la Noguera.

L’acte ha comptat també amb la presència de la presidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell, i el responsable dels Serveis Socials del Consell Comarcal, Josep Lluís Bonet. Des del consell li han fet entrega d’una placa commemorativa i des de l’ajuntament li han regalat les figures de dos dels gegants representatius de la ciutat.

Jordi Ignasi Vidal ha mostrat el seu goig per poder participar en un acte com aquest, el cinquè d’aquestes característiques al qual assisteix des que és alcalde de la ciutat.

La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d’una medalla gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.