Prohibint paraules

Rafel Molina

L’Estat espanyol està entrant en una deriva feixista.

Estan omplint Catalunya de policies i guàrdies civils per tal d’evitar qualsevol tipus de manifestació, marxa, trobada o reunió que es pugui organitzar.

Estan tan contents i orgullosos de la seva justícia que han de portar milers de mamporreros per tal de fer-nos-la empassar tant sí com no.

L’ús de la força per tal d’acollonir el poble és propi d’un estat feixista. Això surt a tots els manuals de polítiques, d’antropologia i de sociologia des del romans a aquesta part.

Entrat, però, en la deriva feixista, l’Estat espanyol va encara més enllà i prohibeix allò que els va sortint de l’entrecuix.

Han prohibit els llaços grocs, les pancartes reivindicatives, les estelades, les fotografies de presos i exiliats i qualsevol altra cosa que pugui recordar la seva existència, perquè diuen que això és propaganda partidista. No han sabut aclarir de quin partit és propaganda però ja està dit.

Tenen tot de policia perseguint infractors per tot el territori. També tenen els Comandos Arrimadas treballant de nits.

Ara han anat una mica més enllà i segueixen prohibint paraules. Tal com sona: prohibint paraules. Ja no es podia dir presos polítics o exiliats. Ara han ampliat la llista i tampoc no es pot dir: Consell per la república ni Assemblea de càrrecs electes. Ja veus si són llestos.

Bé, ja sabem que si volen ens posaran a tots a la presó, però aquesta és una altra història.

Podem parlar de dictadura o hem d’esperar alguna altra cosa?

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.