width=Ara sí que han passat decididament a l’atac. Ja no es fan vergonya de res.

 Com que tenim al President engarjolat a Alemanya, es tracta d’anar preparant el terreny a la fiscalia d’aquell país per tal de demostrar que tots els independentistes som molt violents. Puigdemont el més violent, no cal dir.

 La fiscalia espanyola ja ha dit que van a pels CDR. Ens volen acusar de violents. Ja no tenen ni la decència de voler semblar més o menys veraços.

La Guàrdia Civil, coneguda en altres temps com la Benemèrita, inventa notícies sense cap mena de vergonya. Inventen fins i tot pobles. Inventen agressions de padrines, els agredits són ara demanats a declarar per agressions i desobediència a les forces armades.

 width=Els diaris espanyols, que no ens sorprenen, estan publicant fotos de qualsevol lloc del món i de qualsevol any, dient que són d’avui mateix a Catalunya. Ja parlen directament de kale borroka i expliquen cada dia els actes violentíssims que tenen lloc a casa nostra.

Els gossos de l’amo (sempre més perillosos que el propi amo), els llepons professionals i els periodistes xaperos no dubten a inventar-se atemptats. L’empresa ja ha dit que no, ho ha desmentit, però és igual, els Ciutadanos patriotes segueixen amb les seves fotos falses. No passa res. Això és patriotisme, no és fomentar l’odi, com fan els CDR penjant llaços grocs.

Per si tenies algun dubte t’ho diré ben clar: tots els dels CDR som molt perillosos. Es igual si tens 15 anys, com si en tens 80. Van a per tu.

 Ara ja ho saps.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.