width=Una exhibició de cinisme de primer nivell. Diu que vindran a fer no sé quin coi d’homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils d’ara fa un any. Diu que hi seran tots.

El venedor d’armes, el preparat, hi serà en primer lloc. Alguna comissió tindrà.

També hi haurà el govern que s’ha negat a investigar què va passar el 17 d’Agost. No volen investigar res, però hi seran a primera fila fent la cara de lamentar molt el que va passar.  Vejats miracle.

També hi seran tots els llepons del PSC , no cal dir. Els Ciutadanos i els seus escamots de navajeros, si han acabat de treure llaços grocs, també hi seran, tots aplaudint a la Policia i la Guàrdia Civil amb els de VOX i el fatxam habitual.

El gobierno de Madrid i els seus adlàteres amb tota la cara dura del món, es faran unes fotos i potser diran unes paraules, sobre la pau i la civilització.

Qui va desarticular l’escamot islamista, però, està a la presó i el Major del Mossos està inhabilitat, humiliat i apartat del servei.

Els de les clavegueres, amics de l’Imam de Ripoll, els qui van treballar per tal de fer un atemptat a Barcelona, hi seran a la trona rebent els aplaudiments de tots els pilotes.

De pas també hi serà la senyora Colau que en un rampell d’intel·ligència ha dit que “s’està polititzant” massa el dia 17.

Has de veure que encara aprofitaran el dia per parlar de la unitat de España, dels demòcrates de tota la vida i dels perills de l’independentisme.

Encara hi ha qui es pregunta per què volem marxar.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.