Encara gràcies que ens queden ànims per seguir lluitant.

Deu ser que tenim alguna mena de malformació congènita, algun gen desballestat  o cosa semblant,  perquè mira que ens les han fet de tots els colors i tanmateix seguim insistint, seguim protestant i seguim plantant cara.

Alguns venedors professionals de motos no dubten a dir-nos que estem equivocats, que ens han enganyat i que se’n burlen de nosaltres. També és possible.

Els de l’altra moto, ens diuen que no, que tinguem paciència que la cosa va de tres reunions, que ara no, perquè fan eleccions a Madrid, que després, molt aviat, tampoc perquè han de resoldre no sé quins serrells, uns diu que volen saber per què els d’ERC han pactat amb la CUP abans de pactar amb ells, que ells no volien, és cert, però que no calia córrer tant.

Hi ha qui afegeix algunes anècdotes del Macià i el Companys i encara el cas d’un regidor de Freginals de la Serra, que un dia va dir i etc. que junts sí, però tots a una tampoc no cal.

El rei emèrit segueix gastant cada setmana molt més que no guanyarem tu i jo en un any, els nostres segueixen a la presó, las magistratura es va repartint títols i medalletes com si res, el coronavirus no es veu que hagi d’acabar, les vacunes segueixen al servei del gran capital.

Els de  l’IBEX 35, ja es freguen les mans amb la milionada que diu que els arribarà d’Europa. Ja s’ho tenen tot repartit.

Els del Vivaspana amb el 40% de joves aturats segueixen dient que tot va bé. Porca vaca.

Nosaltres seguirem  demanant llibertat i independència.

Salut i república.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.