El cas de l’Imam de Ripoll, la seva connexió amb els serveis secrets espanyols, la preparació d’un atemptat de gran magnitud i la col·laboració del govern espanyol  han quedat fora de qualsevol dubte.

Hi ha proves més que suficients que ho demostren. Una de les proves és el silenci absolut imposat pel govern espanyol i seguit per la caverna mediàtica.

El periodista Carlos Enrique Bayo del digital Público ha estat estudiant el cas durant un any i ha ofert  un reportatge impecable.  Ha fet afirmacions molt fortes i molt concretes que comprometen molt seriosament el govern espanyol.

La democràcia espanyola, però, seguint la seva tradició, no en fa ni cas. No se’n parla i prou.

Ara tornem a tenir la comèdia de la investidura i aquí no ha passat res. Ni se’n parla.

Ho escriuré una vegada perquè es vegi de què estem parlant:  El govern d’Espanya ha preparat un gran atemptat contra Barcelona per tal d’implantar un control militar i acabar amb l’autonomia catalana.

No sé com ho veus però és una bestiesa de primer nivell. 15 morts i 130 ferits. Corria l’any 2017 del segle XXI de l’antropocè.

Per a la nostra sorpresa, però, encara faran vore que no ha passat res.

Els organitzadors de l’atemptat jutjaran i condemnaran el Major Trapero que  va desarticular en un parell de dies l’escamot terrorista patrocinat per l’estat espanyol.

Els mateixos que van organitzar l’atemptat faran de jutge. Pots comptar la imparcialitat .

Un altre cas gloriós de la justícia espanyola.

Fins a l’engonal me tenen.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.