width=No m’ho podia creure i ho he anat a preguntar a la patrulla dels Mossos que hi ha al davant del Jutjat de Balaguer i sí, és cert:  des de fa un parell de setmanes, a la porta de tots i cadascun dels jutjats de Catalunya hi ha una patrulla de mossos 24 hores al dia.  Tal com sona.

Diu que tenen el cotxe engegat però és pel fred que fa. Gasolina rai.

He volgut saber més i he preguntat sobre qui havia tingut tan brillant idea i ja m’han dit que no havia estat dels Mossos, que la cosa venia de més lluny.  Directament de la Metròpoli. Algun geni del Ministèrio corresponent.

També he sabut que hi havia una amenaça explícita que si no feia el servei el cos dels Mossos, enviarien la Guàrdia Civil o la Policia Nacional. Es tracta d’humiliar-nos.

Estem en alerta terrorista, fan falta més Mossos i destinem un nombre important d’agents a fer el carallot a la porta dels jutjats.

Diu que és per a què no embrutin més les entrades dels jutjats.

Particularment això d’embrutar les portes dels jutjats em sembla una mica infantil perquè la merda que hi posen no la netegen pas els jutges ni els fiscals. Vull dir que tret de la foto tampoc no s’aclareix gran cosa.

Ja que estem, es podria deixar la merda a un altre lloc del poble amb un cartell que digui: “Això és per al jutjat” i posar una mica d’imaginació per tal de poder fer la foto sense embrutar res. Es un suggeriment.

Merdes a banda, tenir vora de dos mil mossos fent el pària tot el sant dia em sembla un cas de jutjat de guàrdia.

España, però…

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.