El PSC de Balaguer no tirarà endavant la moció de censura contra Jordi Ignasi Vidal

El PSC de Balaguer no presentarà una moció de censura contra l’alcalde republicà, Jordi Ignasi Vidal. Així ho ha decidit l’assemblea socialista aquest dijous al vespre en un debat que ha durat prop d’una hora i mitja.

El cap de files del PSC al consistori, Carlos Garcia, ha presentat a l’assemblea del partit la seva proposta de moció de censura contra l’alcalde d’Esquerra arran de la negativa de l’equip de govern d’acceptar l’al·legació conjunta als pressupostos que van fer els regidors del PSC, PDeCAT i l’exedil de Cs, emparant-se en un informe de secretaria.

Garcia ha explicat que, tot i que finalment la moció de censura no tirarà endavant pel poc marge de temps fins a les pròximes eleccions, l’assemblea ha considerat que la moció hauria estat la resposta política necessària.

Des del partit socialista també s’ha confirmat que no s’acudirà a la via judicial i que s’espera poder debatre totes les qüestions en el pròxim ple.

Garcia ha aprofitat per destacar que tota aquesta situació el que fa és evidenciar la debilitat del govern, en minoria, que segons el seu parer afecta el desenvolupament correcte de la ciutat.

El proper ple municipal tindrà lloc el proper dijous 25 d’octubre a la sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer.


Informa: Carla Vilaseca

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.