Després de golejar al Benavarri i de l’intent fallit de jugar la tornada de la copa Lleida, el Balaguer afrontava el primer test seriós de la pretemporada contra l’Ascó de 3a divisió.

Els homes de Cortés van sortir molt ben posicionats al camp i van realitzar un exel·lent treball defensiu que va privar a l’ascó de les poques ocasions que vas tenir ens els primers compassos de partit.

Els vermells xafaven àrea amb més perill que l’equip de Tarragona i es van poder avançar en el marcador en una jugada a pilota aturada. Asier  va rematar una servei de cantonada servit per Putxi.

Pocs minuts després l’Ascó va reaccionar i va tenir l’ocasió més clara de la primera part i pràcticament del partit però primer Alfred i després Yerai van avortar l’ofensiva verda.

L’equip vermell encara ho va intentar abans de la finalització de la primera part amb un xut d’Isaac que va sortir desviat

Amb el resultat d’1-0 i amb molt bones sensacions pel que fa l’equip de la Noguera es va arribar a l’equador del partit.

El descans va servir per donar entrada a Adrià que sorgiria com un dels protagonistes dels següents 45 minuts. Abans però l’equip verd va disposar d’una ocasió tot i que la saga vermella va evitar l’empat.

Va ser llavors quan el davanter vermell va aprofitar una indecisió de la defensa tarragonina i va establir el 2-0 al lluminós del municipal.

Amb més de tres quarts de partit jugats les cames ja pesaven als 22 jugadors i les ocasió van brillar per la seva absència, l’Ascó ho va intentar en alguna ocasió però sempre es topava amb una defensa vermella intractable.

Al finalitzar el partit l’entrenador vermell es mostrava molt satisfet del resultat i amb  l’adaptació de les noves incorporacions, per la seva banda Santi Castillejo entrenador de l’Ascó treia importància al resultat i manifestava que el veritable Ascó d’aquesta nova etapa no es veuria fins un cop començada la temporada.

Els vermells disputaran la tornada de la copa Lleida aplaçada la setmana passada el pròxim dimarts i en cas de classificar-se jugarien el dia següent les semifinals de la competició.