Prop de 200 alumnes inicien el nou curs de cicles formatius a Balaguer

Els alumnes de cicles formatius de l’Institut Almatà de Balaguer han iniciat les classes ja amb total normalitat aquest dilluns. Prop de 200 alumnes cursen aquests estudis post obligatoris al centre balaguerí que ofereix fins a tres branques diferents en cicles formatius de grau mitjà i grau superior. El centre permet la continuïtat en estudis de l’àmbit de la Integració Social, Administració i Informàtica oferint grau mitjà i grau superior de cada branca. En el cas d’Informàtica els alumnes poden optar per la formació dual cursant durant 3 anys 2 graus superiors de l’àmbit.

El centre, satisfet amb les matriculacions, treballa amb grups molt reduïts. Aquest fet es veu reflectit en els bons resultats a finals de curs.

Aquests estudis professionalitzadors permeten la inserció laboral dels alumes i per a molts és la porta per accedir a graus universitaris. Un bon percentatge dels estudiants a més, combina els estudis de formació professional amb el món laboral.

La formació professional qualifica els alumnes per exercir diverses professions i proporciona la formació necessària per adquirir la competència professional i  coneixements propis de cada sector. Els cicles tenen una durada de 2.000 hores que corresponen a dos cursos acadèmics. Part d’aquestes hores es destinen a la formació pràctica en centres de treball gràcies a les bones relacions entre instituts i empreses.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.