El programa ‘Treball als Barris’ donarà feina a una trentena de persones

L’Ajuntament de Balaguer ha presentat aquest divendres el projecte d’enguany del programa Treball als Barris. El consistori contracta, dins d’aquest pla 28 persones en situació d’atur i 5 professionals que actuaran al centre històric de la ciutat durant els propers mesos i una tècnica coordinadora del projecte.

El programa que començava amb una part d’obres ha anat ampliant els àmbits d’actuació en els últims anys i ha permès la contractació de personal femení. Enguany inclou la vessant social i el turisme familiar.

Pel que fa a jardineria, durant 9 mesos es treballarà en el projecte d’enjardinament del carrer dels Arços. Enguany s’ha apostat per la xerojardineria, basada en l’ús eficient de l’aigua.

Les tasques de redissenyar els espais verds del centre històric de la ciutat es troben emmarcades també en el projecte de Vila Florida que serà presentat durant la Fira Q i comptarà amb un espai obert a les propostes de la ciutadania.

El jurat de Viles Florides va atorgar el passat mes d’octubre el reconeixement de Vila Florida a la ciutat de Balaguer amb dues flors d’honor i la participació de la ciutadania és important per poder incrementar el nombre de flors d’honor en futures edicions.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.