El programa ‘GIRA Mujeres’ de Coca-Cola fa parada a Balaguer

El programa GIRA Mujeres de Coca-Cola arriba per primera vegada a les comarques de Lleida i fa la primera parada a Balaguer on aquest dimarts s’ha fet la presentació de la seva tercera edició a les instal·lacions del centre d’empreses innovadores.

El projecte GIRA Mujeres està emmarcat en el compromís en el que Coca-Cola es posa el repte d’empoderar 5 milions de dones al 2020 arreu del món amb l’objectiu d’assolir la igualtat de gènere . El programa doncs, vol oferir a les dones la possibilitat de trobar una oportunitat en el desenvolupament laboral.

La formació del programa va a càrrec de l’Associació Dona Activa, entitat que es dedica als projectes d’inserció laboral i emprenedoria de les dones. Amb aquesta es pretén fer conscients a les dones de les seves capacitats i ajudar-les a l’hora d’arrencar un projecte empresarial.

A la presentació del programa hi han assistit la vicepresidenta del Consell Comarcal de la Noguera, Sònia Valero i l’Alcalde de Balaguer. Ambdós han agraït que GIRA Mujeres hagi fet parada a la capital de la Noguera.

En total més de 9.200 dones d’arreu de l’estat espanyol han participat en les dues darreres edicions de GIRA Mujeres. La nova aposta pels municipis de Lleida preveu la participació de més de 35 dones en els seus diferents tallers. El recorregut seguirà per Torrefarrera i Cervera.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.