El pressupost del Consell Comarcal de la Noguera pel 2019 ascendeix a 8’4 MER

El pressupost del Consell Comarcal de la Noguera per l’exercici del 2019 ascendeix a 8 milions 415 mil euros, comptes lleugerament inferiors als del 2018. La disminució s’atribueix a la forta inversió que l’ ens comarcal va realitzar l’exercici passat en la modificació de l’exposició del Centre d’Observació de l’univers.  La presidenta del Consell, Concepció Cañadell ha titllat els comptes del 2019 com un pressupost continuista  i social.

Pel que fa l’apartat de despeses un augment considerable es troba en l’apartat de personal on hi queda reflectit l’augment de l’1’5 % de personal i la contractació per part del Consell d’un arquitecte.

L’apartat de bens i serveis també augmenta  respecte l’any 2018 gràcies a la inversió en el contracte programa que augmentarà l’oferta d’activitats i serveis que  l’àrea de serveis socials proporciona als municipis de la comarca.

En aquest sentit el Consell Comarcal també invertirà al voltant de 15.000 per posar en marxa un banc de material clínic i ortopèdic.

En total el pressupost contempla un total de poc més de 52.000 en l’apartat d’inversions. El pressupost per l’exercici  2019 es va aprovar el passat ple ordinari del mes de desembre.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.