La Sentiu de Sió presenta el pressupost 2019 amb els comptes municipals sanejats

L’Ajuntament de la Sentiu de Sió ha aprovat el pressupost per aquest 2019 que ascendeix a 558.893 euros.

Entre les inversions més importants cal destacar les obres de millora de les piscines municipals que s’iniciaran properament amb un cost de prop de 48.000 euros finançats en gran part per la Diputació de Lleida.

Pel que fa a altres actuacions, s’han invertit 14.000 euros per canviar els tancaments de les finestres de l’escola Verge de la Guardiola, s’il·luminarà l’Urbanització Sant Miquel i també durà a terme la segona fase del canvi de lluminària a tecnologia LED del municipi per tal d’estalviar en consum energètic i donar compliment als requisits de zona de màxima protecció envers la contaminació lumínica.

D’altra banda el pressupost també contempla una partida per arranjar el camí real i el Pont del camí del Camp a més d’un projecte per condicionar l’entrada al polígon del municipi.

Des del consistori defensen la gestió duta a terme en els darrers 4 anys en el que s’ha aconseguit sanejar completament els comptes.

Finalment, des de l’ajuntament de La Sentiu de Sió treballen ara en diferents projectes subvencionables per aquest 2019.


Informa: Carla Vilaseca

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.