El president Quim Torra inaugura el nou edifici d’Unitat Quirúrgica Docent de la UdL a Torrelameu

El president de la Generalitat de Catalunya Quim Torra i Pla, ha inaugurat aquest dilluns al matí l’edifici de la Unitat Quirúrgica Docent dels Serveis Hospitalaris Veterinaris de la UdL. En el nou equipament realitzaran el doble grau en Veterinària i Ciència de la Producció Animal i faran les pràctiques amb animals vius, diferenciant els de caire domèstic dels animals més grans i de producció.

Es tracta d’un edifici de 1690 metres quadrats repartits en dues plantes amb àrees d’atenció i consulta d’animal domèstic, zones de diagnosi per la imatge, zona de quiròfan i zona d’estabulari amb magatzems, serveis i sales d’instal·lació.

Durant la inauguració el president acompanyat de la presidenta de la Diputació, Rosa maria Perelló, el rector de la UdL Robert Fernández i l’alcalde de Torrelameu Carles Comes i d’altres autoritats institucionals i acadèmiques ha destacat la importància del nou l’equipament com element integrador entre la recerca biomèdica, la formació i la innovació en l’àmbit universitari .

Per la seva banda la presidenta de la Diputació Rosa Maria Perelló i Roberto Fernández, rector de la UdL han

El nou edifici s’ubica just a tocar del CREBA i del Centre d’Estudis Porcins de Torrelameu fet situa al municipi de la Noguera com a pol de referència en l’àmbit de la investigació mèdica i en ciència animal tal com  ha afirmat l’alcalde del municipi durant la inauguració.

El nou edifici ha comptat amb un pressuposts de dos milions sis cents mil euros i s’afegeix a l’edifici de Serveis Hospitalaris Veterinaris ubicat al campus d’ ETSEA


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.